Nova SevaNext kolekcija proizvoda odražava desetke godina iskustva u proizvodnji slavina u kombinaciji sa modernim tehnologijama i modernim dizajnom. To čini slavine ove kolekcije idealnim izborom za elegantan završetak svake nove ili renovirane kupaonice.

Kao srce novih SevaNext slavina nalazi se nova keramička kartuša FirmaFlow™. Sa novim poboljšanim karakteristikama: otpornost na temperaturu od 90° Celzijusa (umjesto dosadašnjih 80° Celzijusa). Također, keramički diskovi u mehanizmu su izrađeni izrazito precizno da osiguravaju čvrsto držanje i izrazitu osjetljivost rukovanja. FirmaFlow™ je dugotrajnija (500,000 ciklusa) i pouzdanija (10-15 godina svakodnevne uporabe).

SevaNext slavine se montiraju brzo i jednostavno zahvaljujući  EasyFix sistemu. Installers su zadovoljni uštedom vremena, dok potrošači/kupci štede novac ekološkom potrošnjom vode, čemu doprinosi Click sistem mehanizam zatvaranja. Stabilnost temperature je zajamčena u oba smjera, kao i kod promjene brzine protoka. Postiže se maksimalna osjetljivost kontrole vode u komfort zoni između 34° i 42° Celzijusa.

Sve navedeno daje nam razlog dizajn nove SevaNext kolekcije slavina nazvati inteligentnima. Kao još veću pouzdanost,jamstveni period je 5 godina.