Odgovornost

Ideal Standard – Vidima AD poduzima sve kako bi osigurali točnost informacija koje objavljuje na svojim internetskim stranicama. Svejedno, Ideal Standard - Vidima AD ne preuzima odgovornost za bilo kakve informacije i savjete koje daje putem svoje internetske stranice.

Ova stranica je zaštićena autorskim pravima. Kontaktirajte nas za sva eventualna pitanja.
Za informacje o funkcioniranju Ideal Standard - Vidima AD
( kada su u pitanju podaci Vas ili vaše tvrtke ), molimo Vas pogledajte naša pravila o privatnosti.

Ova internetska stranica je dostupna za javnost. Idealstandard – Vidima AD isključuje bilo kakvu odgovornost ( u zakonskim okvirima ), za bilo kakvu štetu koja proizlazi iz korištenja ove internetske stranice i njezinog sadržaja.

pravila o privatnosti

1. O nama

Pravila o privatnosti se odnose na internetske stranice kojima upravlja Ideal Standard International NV i njegove podružnice ("Ideal Standard", "mi", "naše" i "nas") i obradu osobnih podataka prema Idealstandardu kako je definirano u pravilima o privatnosti. Bilo kakovo upućivanje na "Vas" ili "vaše" znači na Vas, kao korisnika.

Ideal Standard cijeni vašu privatnost i čini sve da vaši osobni podaci koje podijelite sa nama budu maksimalno zaštićeni. Ova izjava pokazuje kako prikupljamo i koristmo vaše osobne podatke koje možemo dobiti putem naših internetskih stranica ili putem komunikacije sa Vama. Internetske stranice su smještene na različitim poslužiteljima unutar Europske ekonomske zone.

2. Zakoni o zaštiti podataka

Svjesni smo naših zakonskih obveza kao kontrolora podataka i podržavamo načela zaštite podataka koja su prikazana u Direktivi EU o zaštiti podataka iz 1995.i primjenjivih nacionalnih propisa. Činimo sve da osobni podaci koje dobijemo budu spremljeni, korišteni, preneseni ili na bilo koji način obrađeni u skladu sa našim zakonskim obvezama.

3. Ostale internetske stranice

Postoji mogućnost veze između naše internetske stranice sa drugim stranicama. Pravila o privatnosti se primjenjuju samo na naše internetske stranice a ne na druge internetske stranice na koje ste preusmjereni sa naših internetskih stranica. Ukoliko želite posjetiti ili koristiti treće internetske stranice, morate napustiti našu internetsku stranicu. Mi nemamo kontrolu nad ostalim internetskim stranicama i njihovim sadržajima i Vi izričito prihvaćate da mi nismo odgovorni za ostale internetske stranice, proizvode, aktivnosti, promocije na tim stranicama kao i na moguće probleme, štete i gubitke koji mogu biti posljedica posjeta tim stranicama. Preporučujemo Vam da se upoznate sa svim pravilima i odredbama, uključujuči i pravilo o privatnosti za svaku internetsku stranicu koju posjećujete.
Kako dolazimo do vaših osobnih podataka.

Prilikom vaše posjete našim internetskim stranicama ili prilikom komunikacije sa Vama, dolazimo do vaših osobnih podatakaVaši osobni podaci mogu biti:

 • vaše ime
 • vaš telefonski broj
 • vaša email adresa
 • vaša adresa stanovanja
 • vaše zanimanje

4. Kako dolazimo do podataka koji nisu osobni podaci

Prilikom vaše posjete našim internetskim stranicama, mi automatski dolazimo do podataka koji nisu osobne prirode, kao što su tip operativnog sustava (e.g., Windows or Mac OS) i tip pretraživača (e.g., Safari, Netscape, Internet Explorer) koji koristite.  Ponekad koristimo ove podatke u svrhu poboljšanja dizajna i sadržaja naših internetskih stranica kao i personalizaciju vaših posjeta našim internetskim stranicama.

5. Svrha u koju koristimo vaše osobne podatke

Osobnim podacima koje nam ustupite koristi se Ideal Standard, povezane tvrtke grupacije i vanjski suradnici, uslužne djelatnosti i drugi poslovni partneri sa kojima imamo izgrađen poslovni i povjerljivi odnos, a sve u svrhu:

 • obrade upita dobivenih putem internetskih stranica
 • moguće pretplate za naše brošure
 • razvoja marketinga i poslovanja
 • informiranja o proizvodima, novitetima i svim promo aktivnostima
 • istraživanja vezana uz naše proizvode
 • bilo kakvih informacija koje su aktualne u trenutku zaprimanja vaših osobnih podataka


Marketing

Ponekad možemo koristiti vaše osobne podatke kako bi Vam poslali e-mail poruke ili marketinške materijale vezane uz naše usluge ili usluge naših partnera uz vašu predhodnu suglasnostE-mail poruke mogu zahtijevati vašu potvrdu, kako bi znali dali ste dobili ili bili u mogućnosti otvoriti primljenu poruku.

Možete odustati od primanja ovih marketinških poruka, besplatno i trenutno tako da na poruku odgovorite e-mailom koji pod „subject“ sadrži riječ odjava“ ili praćenjem uputa u bilo kojoj marketinškoj obavijesti.

Otkrivanje vaših osobnih podataka

Vaši osobni podaci mogu biti proslijeđeni pravnim i fizičkim osobama koje u naše ime obavljaju određene funkcije i pružaju određene usluge. Takve funkcije uključuju usluge poslužitelja internet stranica, analizu podataka i ostale usluge podrške. Sve navedene osobe dužne su štititi vaše osobne podatke i obrađivati ih samo u skladu sa našim uputama.

Vaše osobne podatke objavljujemo samo u skladu sa zakonskim odredbama.

Objavljivanje vaših osobnih podataka

Vaše osobne posatke koje ste nam dostavili možemo obrađivati ili proslijediti u zemlje izvan Europske ekonomske zone koje ne garantiraju istu razinu zašite osobnih podataka. Nastojat ćemo osigurati postojeće zaštitne mjere i primjenjivati sve zakone i propise vezane uz ovakve aktivnosti.